Diskuzní fórum

Vitamín P

zpět

  • Vitamín P a Warfarin uživatel: Dan datum a čas: 2016-11-29 16:59 Skrýt

    Dan Při léčbě Warfarinem jsme varováni před vitamínem K.
    Uvádí se jeho obsah v potravinách a je mu dáváno za vinu vysoká hladina INR - přílišné naředění krve při jeho příjmu v potravinách, především špenát atd.
    Při tom Vitamín K zvyšuje srážlivost krve.
    Odborníci by se měli zamyslet, co vlastně v zelenině způsobuje zvýšneou hladinu INR. Zřeumně o nebude vitamín K, ale vitamín P - RUTIN. Před tímto nikdo nevaruje, ale právě tento ředí krev a je vysoce obsazen ve všech zelených potravinám , ovoci kivi atd. Odboníci by měli přehodnotit svůj postoj.
Nový příspěvek do diskuze
Kontrolní kód jiný obrázek
Opište kontrolní kód